Een warm cadeau

Een warm cadeau

Een warm cadeau

Zwerfkatten kom je overal tegen. Weggelopen, gedumpt of in het wild geboren. De eerste prioriteit is de neutralisatie van deze katten, om de wildgroei van zwerfkittens tegen te gaan. In de regio Maasland is er echter weinig hulp voor de zwerfkatten. Daarom werd Villa Vagebond opgericht, een kattenaZiel met een soul!. Wij bouwden een ex-varkensstal om tot een asiel met verschillende kattenkamers die vooral gezelligheid en huiselijke sfeer uitstralen. Dit is een unieke aanpak, want op deze manier wennen de schuwe zwervers aan interactie met mensen en een leven in huis wat hun kans tot adoptie alleen maar vergroot.
Vele schuwe, verwaarloosde of zieke zwervertjes krijgen maar al te vaak het dodelijke spuitje. Bij ons niet! Wij hanteren strikt het NoKill principe, want ieder dier heeft recht op goede zorg, liefde én leven ongeacht hun vaak gruwelijke verleden.
Het omtoveren van een ex-varkensstal tot een waar paradijs heeft ons handenvol geld gekost. Hoewel de werken nu in een eindfase zitten en wij weldra de eerste zwervertjes zullen opvangen, moet er nog één ding gerealiseerd worden namelijk de verwarmingsinstallatie. Het kostenplaatje hiervoor is gigantisch! Er is echter één probleempje: wij kunnen helaas de bodem van ons spaarpotje zien. Daarom willen wij een warme oproep doen om ons te helpen zo snel mogelijk de centjes hiervoor te verzamelen. Wij krijgen geen subsidies en zijn totaal afhankelijk van donaties.
Mensen die enkele euro’s willen doneren zijn we heel dankbaar! Hoe klein uw bijdrage ook is, alle beetjes helpen en vele druppels vormen een zee!
Weldra zullen wij hulpbehoevende katjes opvangen maar ook de genadeloze Koning Winter staat voor de deur! Help jij onze katjes de nakende koude door?

De verwarmingsinstallatie is een absolute noodzaak! Alvast bedankt voor uw steun!

Kijk ook eens op onze website www.vagebond.com of onze facebookpagina  Facebook Villa Vagebond

Onderstaand een terugblik van toen tot nu ;)
Van varkensstal....

Naar muren...

Naar kamers...

Naar...

Naar...

Naar...

Naar...

Maar de thema's van de kamers houden we nog even geheim ;)

 

 

Tags

Geen tags geselecteerd

Donaties

Een overzicht van de donaties voor dit project.


Koen D'hoker

Gedoneerd : 11-11-2015, 16:51:39
€ 10,00

Koen D'hoker

Gedoneerd : 11-11-2015, 16:51:54
€ 10,00

Koen D'hoker

Gedoneerd : 11-11-2015, 16:52:09
€ 10,00

Koen D'hoker

Gedoneerd : 11-11-2015, 16:52:36
€ 4 690,00

Koen D'hoker

Deel dit project

Status van dit project

08-11-2015
4

€ 4 720 van € 5 000

94,40 %

Dit project is afgelopen.