Wie Yeee-Haaa? Wat Yeee-Haaa?

Bij Yeee-Haaa draait het er om crowdfunding toegankelijk te maken voor een breed publiek. Maar wel een publiek dat weet dat fundraising ‘werken’ is. Een publiek dat niet simpelweg een project online zet en vervolgens “we zien wel” denkt. Nee, zij die dat denken, lopen best in een boog om Yeee-Haaa heen! For real ;-)
Ben jij die ambitieuze creatieveling, dromende duizendpoot, helpende hand,… die écht ten volle wil gaan voor zijn/haar project? Die er voor wil “werken”(*) om er een succesverhaal van te maken? (* werken = tamtam. Véél tamtam maken. Hoe meer hoe beter).
Dan is Yeee-Haaa beslist THE PLACE TO BE!
Door onze 0% commissie + 0% transactiekosten, strijk jij 100% van de ingezamelde gelden zelf op! Hoe cool is dát!? Right!
Bovendien neemt een Yeee-Haaa-er zijn/haar fundraiser helemaal zelf in eigen handen. Dit vergroot het persoonlijk contact met en de betrokkenheid van de achterban want je inzamelactie verloopt zowel online als offline.
Zo kan je bvb. vanavond op café 10 euro ontvangen van een feestende fan en die dan zelf toevoegen aan je project – lekker old school ;-) Maar vooral lekker dicht bij de mensen! Rechtstreeks contact. Heerlijk!
Bij Yeee-Haaa zijn er geen verrassingen: geen omwegen, geen banken, geen betaalpartners, geen commissies, geen transactiekosten,… Gewoon. Heel simpel.
Al de fondsen rechtstreeks op jouw eigen rekening. Nog heerlijker!

Deze unieke Yeee-Haaa-eigenschappen zullen er voor zorgen dat jullie talrijke projecten stuk voor stuk pareltjes worden. Rasechte TOPPERTJES!

Doorheen de Yeee-Haaa-rit, staan wij -de opper Yeee-Haaa’s- jullie allemaal met plezier bij met raad en daad. Niets is ons te veel om jullie te helpen het maximum te halen uit de campagnes. Just ask!

Be proud and shout it out: YEEE-HAAA!!! ;-)